25/04/2017

TJENESTER

BESKRIVELSE AV VÅRE TJENESTER

Medlemmer av Takstnett leverer en rekke tjenester innen taksering av bygninger og fast eiendom. Det er også flere spesialområder hvor vi kan bidra med å sette verdier, enten med egen kompetanse eller via våre underleverandører.
Det er for øvrig mange måter vi kan bidra til å ivareta dine interesser og sikre dine verdier, men som mange vanligvis ikke tenker på. Profesjonelle aktører som forsikringsselskap, eiendomsmeglere, banker og det offentlige vet vanligvis hva de ønsker å leie en takstmann til, men for privatpersoner kan det være vanskeligere å finne ut av.

I margen til venstre kan du velge den type taksttjeneste du ønsker vi skal bistå med, og i beskrivelse av tjenesten er det et avsnitt som starter med «Visste du». Her beskrives en rekke tjenester som i hovedsak retter seg mot privatpersoner/forbruker.

Visste du forresten at du kan spare mye på å utnytte våre tjenester til flere ting når vi likevel er hos deg på noe annet?

  • La oss si at vi er hos deg for å taksere en skade for et forsikringsselskap. Dersom du samtidig ønsker at vi skal utføre verditakst, tilstandsrapport etc., vil du få kr 1000,- inkl. mva. i prisavslag. Dette kan vi gjøre fordi vi unngår ekstra reisetid.
  • Vi kan også foreta en sikkerhetssjekk når vi likevel er hos deg. Dette kan omfatte vurdering av våtrom for å se om det er risiko for skader, vi kan sjekke brannvarslere, slukkeutstyr, el-anlegg, rør-i-rør opplegg m.v. Det er ganske mye feil å finne i hus, selv om huset er relativt nytt og burde være helt i orden. Det kan fort lønne seg med en sikkerhetssjekk.
  • Ta gjerne kontakt med et av våre kontorer dersom du lurer på noe.