Nye medlemmer


Takstnett er i fortsatt vekst, og vi er stolte av å kunne presentere 3 nye medlemmer.
De nye medlemmene er:

Takstforum Nord AS i Bodø.
Harder AS i Harstad.
Siv. Ing. Yngve Fredriksen AS i Svolvær.

Disse 3 har sitt daglige arbeidsområde i det meste av den nordlige delen av Nordland fylke, dvs. fra Mo i Rana og Salten, Ofoten, Vesterålen og Lofoten. Videre utfører de oppdrag i den sørlige delen av Troms fylke, samt også på Svalbard.

Alle er solide og anerkjente takstfirmaer med lang fartstid i bransjen, og er i så måte med på å ivareta Takstnett sin strategi om å kun bestå av profesjonelle takstforetak som har stor interesse for taksering, og som setter etikk, tillit og troverdighet, habilitet, kvalitet og kompetanse i høysetet.

Vi ønsker Takstforum Nord, Harder og Siv. Ing. Yngve Fredriksen velkommen til Takstnett.

Del innlegg