Nye medlemmer i Takstnett

oppdatert kart
Takstnett sitt marked blir stadig større, og det er med stor glede vi kan meddele at vi har fått to nye medlemmer. Dette er Nord Taksering AS med kontorer i Porsgrunn og Larvik, samt Idland & Lofthus Taksering AS med kontorer på Notodden, Hjartdal og Kongsberg. Takstnett sin faglige styrke og kapasitet øker med dette betraktelig, og totalt vil da Takstnett bestå av 40 takstmenn med solid erfaring innen stort sett alt innen taksering og verdisetting.
Takstnett sin strategi og visjon om å kun bestå av profesjonelle takstmenn som allerede er ledende innen taksering i sitt geografiske område, lever dermed videre.
Vi vil da stå enda bedre rustet til å takle store skadehendelser, slik at både kunder og skadelidte blir best mulig ivaretatt i en vanskelig og krevende situasjon.

Del innlegg