Takstnett lanseres i Sør-Norge

Det er en glede å presentere Takstnett, et nytt konsept innen levering av taksttjenester. Takstnett sin forretningside og strategi er ganske annerledes enn andre kjeder. Mens andre kjeder stort sett er åpne for alle som er sertifisert som takstmann, uavhengig av om de har en eksisterende kundeportefølje eller ikke og uavhengig av om de faktisk praktiserer som takstmenn, består Takstnett utelukkende av takstfirma og profesjonelle takstmenn som har høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. Takstnett velger selv hvem som kan bli medlem, det er ikke åpent for alle, nettopp for at vi skal kunne ivareta kvaliteten på det som leveres.
De fleste av våre kunder kjenner allerede medlemsforetakene og takstmennene gjennom tidligere kundeforhold, og vet derfor at når man bestiller takst gjennom Takstnett, så blir taksten avholdt av noen som allerede er kvalitetssikret.

Takstnett skal være et tilbud til våre kunder som sikrer veldig god kapasitet, allsidig og høy kompetanse samt lave kostnader. Reisekostnader tar alltid utgangspunkt i nærmeste kontor, uavhengig av hvem som utfører takstoppdraget. I samme region/landsdel er det også slik at kundene våre kan velge hvilket medlemsforetak de ønsker samarbeid med, dvs. de kan velge å inngå avtale med kun enkelte foretak i Takstnett dersom de ønsker det. Takstnett skal være et tilbud, ikke noe enten eller.

Takstnett sin holdning er å samarbeide, være løsningsorienterte, og møte kundenes behov på en enkel og god måte, uten at man må gå lange og tidkrevende byråkratiske omveier for å få dette til.

VELKOMMEN TIL TAKSTNETT

Del innlegg